Аукціон 15 грудня 2016 р. Детальніше

 Аукціон 16 серпня 2017р. вже випробувана та об’їжджена схема, Ощадбанк діє як посередник передачі землі громади від одного “збанкрутілого ” власника до іншого “нібито нового” покупця.

15 грудня 2016 року ця афера вже успішно відбулася.

Після неодноразових невдалих спроб продати цілісну ділянку 7,07 га Ощадбанк поділяє її на чотири окремі, найменшу 0,7га виставляє на продаж.

На СЕТАМІ продали ділянку під двома недобудовами Сонячної Рів’єри – 0,7 Га.
Всі симптоми співпадають з нинішньою ситуацією – багаторічна історія незаконного набуття права власності на рекреаційні землі водного фонду та культурної пам’ятки, вказання неправдивої інформації в договорах та самому аукціоні, поспіх продажу, подальші фальсифікації прав власності.

Найбільш використовуваний аргумент Ощаду – захист прав вкладників державного банку. Тоді як пояснити нанесення збитків державі і своїм вкадникам в десятки мільйонів гривень шляхом продажу ділянки ” з будівельними матеріалами ” , а не двома багатоповерховими недобудовами?! Ступінь цинізму доводять фото на СЕТАМІ з висотками, які не здатна сховати жодна купа “буд. матеріалів”.

Заповнення графи “обмеження на використання земельної ділянки – ВІДСУТНІ” не витримує ніякої критики, бракує слів… Виявляється не існує ні прибережно-захисних смуг, ні рекреаційних земель, ні культурної пам’ятки “Київських гір і долини р. Дніпро”(охор. 2600189)…в країні не діють Водний кодекс, Закони України, Конституція…
Схема зухвало продовжується появою будинків в реєстрі прав власності через 18 днів… купа “буд. матеріалів” ожила…

По першому здійсненому злочину ведеться важка і кропітка робота, приблизно пів року збиралася доказова база, сума десятків мільйонів збитків, підкріплена експертизою, справи подані в НАБУ.
А тим часом будівництво продовжується… попри всі числені порушення.