ТОВ “Майк” стає єдиним власником землі

ТОВ “Майк” скупило всі 5 ділянок.

 

Київрада часів Леоніда Черновецького самочинно, без погодження з Верховною Радою, об’єднує ділянки в одну загальною площею більше 7 гектар, змінює цільове призначення та дозволяє їх використання для будівництва, експлуатації та обслуговування багатофункціональних комплексів у складі комплексу готельно-офісного та торговельно-розважального призначення, житлово-офісного комплексу з апартаментами, яхт-клубу, дельфінарію та аквапарку, благоустроєм набережних.

 

Тобто, одним рішенням Київрада закреслила пункти про озеленення, реабілітаційних центр, громадські пляжі. І це попри генеральний план Києва до 2020 року, у якому вказано що дана земля належить до земель зелених насаджень загального користування.

 

 

Рішенням Київради від 26.07.2007 # 67/1901 було об’єднано п’ять земельних ділянок з різним цільовим призначенням в одну, площею 7,07 га з подальшою зміною призначення.

 

Все відбувалось з чисельними порушеннями законів України, Водного та Земельного Кодексів також було відсутнє рішення Кабінету Міністрів України щодо зміни цільового призначення земельних ділянок рекреаційного призначення (п. 10 постанови КМУ #502 від 11.04.2002).

 

На додаток неправомірно об’єднувати землі різного цільового призначення одним рішенням.

 

  ПОСИЛАННЯ #1
  КИЇВСЬКА ВЛАДА – КОЛО ЗМОВИ